Våre tjenester

Nurofy Marketing Platform

Har du eller din bedrift behov for en enkel og lett tilgjengelig måte å styre markedsføringen din på i nettavis? Med plattformen vår kan du ordne alt dette selv – på et par minutter i én og samme portal. Nå slipper du å manuelt måtte kontakte alle mediehus du ønsker å kjøre annonsene dine på, for hver gang man skal publisere en kampanje. Gjennom plattformen får du tilgang til å logge inn og publisere kampanjer hele døgnet under et bredt utvalg av målrettinger. Du får også tilgang til resultater underveis med detaljerte rapporteringer. Vi er direkte koblet til børsen som tilsvarer gode priser!

Bannerannonsering

Vi gir deg mulighet til å være i nettaviser og kan tilby spisse data som gjør det mulig for deg som annonsør å treffe din målgruppe. Her finnes det spennende muligheter til å kjøpe standard annonseplassering på nettsider, der man kan annonsere i et format som ser ut som en nyhetssak eller i høyoppløste videoer.

Bannerannonsering tjenesten
SEO/SEM tjenesten

SEO/SEM

Er du opptatt av å være synlig når noen søker på ord som kan knyttes til bedriften din? Da har du tre muligheter. Enten at du utvikler nettsidene dine til å ha riktig innhold, eller du kan kjøpe deg synlighet. Du kan også kombinere begge for å jobbe kostnadseffektivt og målrettet.

Utvikling av nettsider

Alle nettsider tjener et formål. Er du sikker på at nettsiden din leverer som du ønsker den skal levere på, eller hva kundene din forventer den skal levere på? Vi leverer nettsidene som kundene dine elsker. De er enkle å oppdatere, raske, sikre og optimalisert for mobiltelefoner.

Utvikling av nettsider tjenesten
E-sport tjenesten

E-sport

Vi gir deg den neste «store» aktøren innen markedsføring. Ønsker du å nå ut til en yngre målgruppe som har byttet ut lineær TV med egne streamingplattformer? Her finner du influencere som har store tilhengerskarer som du kan kommunisere med. I tillegg lager vi materiell som er laget i 3D og VFX.

SoMe

Hos oss dekker vi alle aspekter ved SoMe-universet. Vi anbefaler å ta i bruk flere kanaler for størst synlighet og konkrete resultater. Her gjelder det å være på banen og få din målgruppen til å bli engasjert. Fang oppmerksomheten til kunden din – med det riktige innhold. Slike interaktive annonsene gir deg gode resultater som hjelper deg og din bedrift å nå dine mål. 

SoMe tjenesten

Digital strategi

Vår lange erfaring innen digitalt strategiarbeid hjelper deg i riktig retning! Oppnå konkurransefortrinn ved at kundene enten kommer til deg, eller vi hjelper deg med tradisjonelt oppsøkende salg. Sørg for at du er klar for morgendagen og mulighetene dette gir.