Våre tjenester

Bannerannonsering

Vi gir deg mulighet til å være i nettaviser og kan tilby veldig spisse data som gjør det mulig for deg som annonsør å treffe din målgruppe. Her finnes spennende muligheter til å kjøpe standard annonseplassering på nettsidene, der man kan annonsere i et format som ser ut som en nyhetssak eller i høyoppløste videoer.

Bannerannonsering tjenesten
SEO/SEM tjenesten

SEO/SEM

Er du opptatt av å være synlig når noen søker på ord som kan knyttes til bedriften din. Da har du tre muligheter. Enten at du utvikler nettsidene dine til å ha riktig innhold og at du får høy synlighet eller du kan kjøpe deg synlighet. Eller du kan kombinere begge og jobbe kostnadseffektivt og målrettet.

Utvikling av nettsider

Alle nettsider tjener et formål. Er du sikker på at nettsiden din leverer som du ønsker den skal levere på? Eller hva kundene din forventer den skal levere på? Vi leverer nettsidene som kundene dine elsker, er enkle å oppdatere, rask, sikker og optimalisert for mobiltelefoner.

Utvikling av nettsider tjenesten
E-sport tjenesten

E-sport

Vi gir deg den neste «store» aktøren innen markedsføring. Ønsker du å nå yngre målgrupper som har byttet ut lineær tv med egne plattformer. Her finner du influencere som har store tilhengerskarer som du kan kommunisere med. I tillegg lager vi materiell som er laget i 3D og VFX. Sjekk her:

SoMe

Nurofy dekker alle aspekter av SoMe -universet og anbefaler en kanalblanding som fungerer for klienter som vil gi konkrete resultater. Det handler om å bruke mediebudsjettet ditt riktig mot å nå målgruppene dine, samle inn data og jobbe hardt for å få det nødvendige salget.

SoMe tjenesten

Innhold

Vi produserer video til bruk i markedsføring og innhold til internt bruk. I stallen vår har vi prisvinnende regissør, designere og tekstforfattere. Vi hjelper deg med å nå ut med riktig budskap.

Digital strategi

Vår brede erfaring innen digitalt strategiarbeid hjelper deg i riktig retning som gir deg konkurransefortrinn i at kundene kommer til deg eller vi hjelper deg med tradisjonelt oppsøkende salg. Sørg for at du er klar for morgendagen og mulighetene dette gir.