ASCHEHOUG

«NUROFY ER EN SUPER PLATTFORM»
er det første Social Media Manager & Digital Consultant Helene Spanthus i Aschehoug sier når vi får muligheten til å stille henne noen spørsmål om hennes erfaringer med Aschehoug's samarbeid med Nurofy Marketing Platform.

Vi i Nurofy har stilt to av damene i Aschehoug, Helene Spanthus, Social Media Manager & Digital Consultant, og Stine Friis Hals, Digital Consulant, noen spørsmål etter at de har tatt i bruk vår plattform.

Hva syns du om Nurofy Marketing plattform, og hvordan passer den inn i deres hverdag?

Nurofy er en super plattform. Ikke bare er den brukervennlig og intuitiv, men teamet bak plattformen har også et genuint ønske om at vi som kunde skal lykkes – og er villige til å jobbe tett med oss for at vi skal nå våre mål.

Ved hjelp av Nurofy er vi i stand til å nå bredere ut med de gode bøkene raskere enn vi kan gjennom tradisjonelle tredjeparter.

Hvorfor er annonsering på nettaviser en viktig del av Aschehoug sin markedsstrategi?

For oss er det viktig at bøkene våre er synlige for relevante målgrupper, på riktig tidspunkt. Det betyr at vi ofte må snu oss raskt for å kunne knytte bøkene våre til spesifikke hendelser i nyhetsbildet, eller trenger å nå en målgruppe vi kanskje ikke har et publikum for organisk i sosiale medier. Da er annonsering gjennom Nurofy et perfekt supplement til den øvrige kommunikasjonen.

Hvordan er samarbeidet så langt med menneskene bak Nurofy?

Veldig, veldig positivt. Ikke bare er folka utrolig effektive og gir kjapp respons, de hjelper oss også uansett hva vi trenger, på veldig kort varsel! Ingen spørsmål er for dumme, ingen annonse tar for mye tid.

Det merkes på lang avstand at dette er folk som er stolte av plattformen de har bygd, og ønsker at så mange som mulig skal kunne bruke den helt enkelt selv. Fordi plattformen er intuitiv er opplæring gjort på en halvtime, og så er man i gang som bruker.

Noe ekstra å tilføye?

Ha en fin dag – les en bok. 😊

 

Get a brief introduction to the platform and then receive login credentials.

Skjermbilde 2024-05-06 kl. 08.46.40

Always a simple and clear setup to your campaign.

kampanjeresultaater

Ad structure - check the results of your campaign in real-time.

Kampanjeresultater (1)

Any questions, or curious about our platform?

Book a demo with us for a walkthrough and any questions you may have.