Thune

«BRUKERVENNLIG OG EN VELDIG GOD LØSNING FOR BEDRIFTER» 🌟
er det første Markedssjef Inga Jeanette Rubach i Thune sier når vi får muligheten til å stille henne noen spørsmål om hennes erfaringer med Thune's samarbeid med Nurofy.

Hva syns du om Nurofy Marketing plattform, og hvordan passer den inn i deres hverdag?

Jeg synes Nurofy Marketing plattform er både brukervennlig og en veldig god løsning for bedrifter som ønsker å ta mer av markedskampanjer inhouse. Det forenkler prosessen med å ta kontakt med flere mediehus, og forholde seg til ulike kontaktpersoner. Samtidig så er det viktig for oss å treffe riktige målgrupper, til en god pris, og det føler jeg vi har fått gjennom å bruke løsningen til Nurofy.

Hvorfor er annonsering på nettaviser en viktig del av Thune sin markedsstrategi?

I Thune så ønsker vi å nå ut til flere målgrupper, og har et bredt spekter av kunder. Da passer både nettaviser og nettmagasiner perfekt til dette, samt at kombinasjonen av digitale flater sammen med noen utvalgte premium trykte flater fungerer godt for oss.

Det er en stor fordel for oss at Nurofy har alle nettaviser- og nettsteder vi ønsker å være synlige på, i sin database.

Hvordan er samarbeidet så langt med menneskene bak Nurofy?

Det er virkelig engasjerte og imøtekommende mennesker i Nurofy – alltid behjelpelige og tilgjengelige om det skulle være rundt veiledning, tips eller kampanjebistand. Vi har hatt en veldig god dialog gjennom vårt samarbeid siden 2023.

Noe ekstra å tilføye?

Det har vært lærerikt for meg, men heller ingen avansert prosess å sette seg inn i plattformen. Den er brukervennlig, og enkel å manøvrere seg i, og skulle det dukke opp noen spørsmål underveis så kan jeg bare ta en telefon, og får svar på mail samme dag. Både meget hyggelige og dyktige mennesker å samarbeide med.

Vi setter stor pris på vårt tette samarbeid med Thune og med Jeanette. Hun er full av engasjement, nysgjerrighet og ideer som gjør at vi stadig kan utvikle oss videre. Veldig gøy«, sier Chief Commercial Officer i Nurofy Lars Øverland.

 

Get a brief introduction to the platform and then receive login credentials.

Skjermbilde 2024-05-06 kl. 08.46.40

Always a simple and clear setup to your campaign.

kampanjeresultaater

Ad structure - check the results of your campaign in real-time.

Kampanjeresultater (1)

Any questions, or curious about our platform?

Book a demo with us for a walkthrough and any questions you may have.