AUTO 8-8

"MIN HVERDAG ER TOTALT FORANDRET"
er det første Markedssjef Johnny Ramstad i Auto 8-8 Gruppen sier når vi får muligheten til å stille han noen spørsmål om sine erfaringer med Nurofy Marketing Platform

Hvordan er din annonseringshverdag med Nurofy Marketing Platform, og hvordan har den endret seg fra tidligere?

Min hverdag er totalt forandret! Muligheten til å publisere/streame video-ads med god oppløsning isteden for en grumsete stillbilde-annonse, må jeg si
er en gamechanger.

Med Nurofy har jeg fått et kraftig, men enkelt verktøy for publisering og monitorering av vår nettannonsering. Her ser jeg resultatene med en gang og kan selv optimalisere underveis. Løsningen er svært brukervennlig og intiutiv. Vi har opplevd over to ganger så høy klikkrate med Nurofy.

Hvorfor er annonsering på nettaviser en viktig del av Auto8-8 sin markedsføring? 

Fordi vi ønsker å nå flest mulig potensielle kunder til lavest mulig kostnad. Annonsering i nettavisene scorer også høyt på tillit.

Hvordan er samarbeidet med menneskene bak Nurofy?

Er imponert over hvor raskt de responderer. Meget hyggelige folk med høy kunnskap og fokus på god kundeservice er hva jeg har opplevd så langt. 

Noe ekstra å tilføye?

Tja, hva skal det være? …Er FORNØYD!

Auto 8-8 Gruppen er nordvest Norges største bilkonsern med omsetning på over 1,3 mrd. De har forretninger i Bodø, Kristiansund, Molde, Ålesund, Førde/Florø og på Eide, og forhandler merkene Ford, Nissan, Hyundai, Mazda og Seres. Selskapet har en offensiv strategi for å møte kundens krav til den totale billeverandør for framtiden.

 

Få en kort innføring i plattformen og deretter tilsendt innlogg.

Skjermbilde 2024-05-06 kl. 08.46.40

Alltid enkel og oversiktlig oppsett av din kampanje.

kampanjeresultaater

Annonsestruktur - sjekk resultatene fra kampanjen din i sanntid.

Kampanjeresultater (1)

Spørsmål eller nysgjerrig på plattformen?

Book en demo med oss for en gjennomgang og eventuelle spørsmål.