AUTO 8-8

"MIN HVERDAG ER TOTALT FORANDRET"
er det første Markedssjef Johnny Ramstad i Auto 8-8 Gruppen sier når vi får muligheten til å stille han noen spørsmål om sine erfaringer med Nurofy Marketing Platform

Hvordan er din annonseringshverdag med Nurofy Marketing Platform, og hvordan har den endret seg fra tidligere?

Min hverdag er totalt forandret! Muligheten til å publisere/streame video-ads med god oppløsning isteden for en grumsete stillbilde-annonse, må jeg si
er en gamechanger.

Med Nurofy har jeg fått et kraftig, men enkelt verktøy for publisering og monitorering av vår nettannonsering. Her ser jeg resultatene med en gang og kan selv optimalisere underveis. Løsningen er svært brukervennlig og intiutiv. Vi har opplevd over to ganger så høy klikkrate med Nurofy.

Hvorfor er annonsering på nettaviser en viktig del av Auto8-8 sin markedsføring? 

Fordi vi ønsker å nå flest mulig potensielle kunder til lavest mulig kostnad. Annonsering i nettavisene scorer også høyt på tillit.

Hvordan er samarbeidet med menneskene bak Nurofy?

Er imponert over hvor raskt de responderer. Meget hyggelige folk med høy kunnskap og fokus på god kundeservice er hva jeg har opplevd så langt. 

Noe ekstra å tilføye?

Tja, hva skal det være? …Er FORNØYD!

Auto 8-8 Gruppen er nordvest Norges største bilkonsern med omsetning på over 1,3 mrd. De har forretninger i Bodø, Kristiansund, Molde, Ålesund, Førde/Florø og på Eide, og forhandler merkene Ford, Nissan, Hyundai, Mazda og Seres. Selskapet har en offensiv strategi for å møte kundens krav til den totale billeverandør for framtiden.

 

Get a brief introduction to the platform and then receive login credentials.

Skjermbilde 2024-05-06 kl. 08.46.40

Always a simple and clear setup to your campaign.

kampanjeresultaater

Ad structure - check the results of your campaign in real-time.

Kampanjeresultater (1)

Any questions, or curious about our platform?

Book a demo with us for a walkthrough and any questions you may have.