– For Fundament Gruppen er plattformen helt unik

Fundament Gruppen AS kom tidlig inn i et samarbeid med Nurofy, og fikk være med på utviklingen av selve annonseplattformen. Fundament Gruppen bekrefter at løsningene til Nurofy har gitt dem god oversikt, og at det er enkelt og raskt å sette opp og lansere kampanjer. – Annonseringsbudsjettet blir nå brukt på en mye mer effektiv måte, forteller Anne-Beate, markedssjef i Fundament Gruppen.

Teknologiselskapet Nurofy gir annonsører og selskaper helt andre muligheter til å jobbe helthetlig i en plattform for alle digitale kanaler, og sørger for at budsjettene brukes til målrettet markedsføring.

Fundament Gruppen AS utvikler og bygger boliger og fritidsboliger på det sentrale Østlandet. Selskapet ble etablert i 2006, og har lang erfaring med hele verdikjeden fra regulering av råtomter til et nøkkelferdig produkt levert til bolig og fritidsbolig kjøpere.

– Nurofy har gjort det enklere for oss å treffe ønskede målgrupper, sier Anne-Beate Lovborn, markedssjef i Fundament Gruppen.

Med på utviklingen

– Nurofy har hjulpet oss tidligere med blant annet annonsering på Facebook. Vi kom tidlig inn, og har fått være med på utviklingen av den nye løsningen, sier Lovborn.

– Nurofy sin plattform er i våre øyne unik, og oppfølgingen fra Nurofy likeså, legger hun til.

Lovborn forklarer at Nurofy har gjort det enklere for dem å treffe ønskede målgrupper, ved å annonsere i nettaviser på tvers av mediehusene. Det øker sannsynligheten for å de kundegruppene man ønsker.

– Nurofy har også gjort det enkelt for oss å selv ha full kontroll over annonsekampanjene, og annonseringsbudsjettet blir nå brukt på en langt mer effektiv måte.

Raskere lansering

Har dere merket noen forskjell i effekten av markedsføringen, etter at dere startet samarbeid med Nurofy?

– En positiv forskjell for oss er at det er mye enklere å ha én aktør å forholde seg til for all annonsering i nettaviser. Det gjør at vi kan lansere kampanjer raskere, og det er enklere å holde en god oversikt, sier Lovborn.

– Det er enkelt å sette opp annonsekampanjer hos Nurofy, det er enkelt å hente ut rapporter og det er enkelt å komme i kontakt med Nurofy dersom man trenger hjelp eller har spørsmål, legger hun til.

Hvis Fundament Gruppen skal velge ut tre positive ting med Nurofy, så er det liten tvil om hva det er:

– Enkeltheten, enkeltheten og enkeltheten! forteller Lovborn entusiastisk.

Hun er derfor ikke i tvil om at andre også bør velge Nurofy, dersom en ønsker en enkel og kostnadseffektiv løsning for den digitale markedsføringen på nettsider.

– Annonsering gjøres enklere, og oppfølgingen er veldig god, så hvorfor skulle man ikke velge Nurofy, oppsummerer Lovborn avslutningsvis.

 

Les mer om Nurofy her.

Få en kort innføring i plattformen og deretter tilsendt innlogg.

Skjermbilde 2024-05-06 kl. 08.46.40

Alltid enkel og oversiktlig oppsett av din kampanje.

kampanjeresultaater

Annonsestruktur - sjekk resultatene fra kampanjen din i sanntid.

Kampanjeresultater (1)

Spørsmål eller nysgjerrig på plattformen?

Book en demo med oss for en gjennomgang og eventuelle spørsmål.